mandag 10. september 2007

Første dag nærmer seg slutten




Hei alle sammen!


Vi er godt i gang, og er akkurat ferdig med første middag. Det var kjøttkaker med poteter og grønnsaker. Det er ikke noe å si på kjøkkenet etter første dag. Det var rikelig med mat, og middagen var varm til alle.

Vandringen til Løvøykapellet gikk fint, og det var opphold hele veien. Dit kom også Ordføreren og ønsket oss god tur med noen velvalgte ord. Ragnhild Kristoffersen hadde en fin orientering med mange spennende historier knyttet til kapellet og Olavsbrønnen. Vi fikk med oss en flaske med vann fra Olavskilden som vi skal overrekke i Nidarosdomen som en hilsen fra Løvøya. Dessverre så blåste det alt for mye til at vi fikk kjørt båt. I steden ble det rutebuss til Holmestrand. Det resulterte i at vi kom litt før tiden til Holmestrand så det ble litt luft-Volleyball, sisten og lek på lekeplassen. Klokken 1 fikk vi litt historieundervisning i Holmestrand kirke som er en av landets Y-kirker. Etter omvisningen fikk vi hjemmelagde boller og saft.

Klokken 2 ble vi hentet av bussen som kjørte oss til Eidsvoll verk skole. Her ble vi tatt imot av Kari Ramstad som viste oss rundt på skolen. Nå sitter alle og skriver logg fra første dag. Klokken 19 skal vi samles for å øve på en sang til i morgen før det er friaktivitet til leggetid. Vi sover alle i gymsalen og vi fyller faktisk gulvet. Det er vist mange av oss...

5 kommentarer:

ronald sa...

det høres helt topp ut, synd det ikke ble noe båttur da men men artig alikevel

Vigdis sa...

høres ut som en fin første dag... kos dere vider og i morgen blir det nok mere flotte opplevelser

Vigdis

Anita L. sa...

Første dag er unnagjort- håper at store og små får en god natt. Natti, natti til alle sammen! Anita L

radiv sa...

På tross av at det ikke ble båttur virker det som om dag en ble spennende.
Håper dere får en fin dag på Eidsvold!!

sol sa...

Hei igjen!
Måtte bare si NATTA alle bestebarna...
klem