mandag 17. september 2007

I kveld kommer gjengen på NRK MidtNytt !

I dag har NRK fulgt Pilgrimene våre i 4 timer, og vil ha et innslag i lokalsendingen kl. 18:40.
Denne er tilgjengelig for alle som har kabel-TV med digital dekoder (Canal Digital), og sendingene blir også lagt ut på nrk.no under Distrikt. Med parabol er det sikkert også muligheter...

I tillegg til å være omringet av NRK-folk har de også vært omringet av kuer......

Nå har de kommet til Løkken og har inntatt skolen der, Ylva har holdt pakke-kurs for utvalgte
gutter. Nå har disse igjen orden på sine bager :-)

Den dårlige nyheten om at de ikke skal gå i morgen ble mottatt med ekte skuffelse.
Alternativet er at de skal på museum og kjøre med Thamshavnsbanen. Dette var jo i utgangspunktet skrinlagt av økonomiske grunner, men så viste det seg at en annen skole også hadde chartret toget, og det var plass til flere :-D

Da ender det med at de tar toget til Orkanger for så å hoppe av på Svorkmo på returen.
Med den hviledagen i beina står de nok bedre rustet for å ta onsdags-etappen til Skaun.

Terje Ulvund

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei alle Pilgrimer!
Pilgrimsbloggen er dagens høydepunkt! Tusen takk for at dere stiller opp og sørger for at elevene får en helt spesiell opplevelse! Fantastisk godt jobba rett og slett!
Lykke til videre alle sammen! Vi er takknemlige og kjempestolt av dere!
Med vennlig hilsen fra Terje og Lisbeth som også hilser spesielt til Aslak ;-)

Anonym sa...

Hei til alle vandrere
Jeg er så enig, pilgrimsbloggen er også dagens høydepunkt for fam Grønli. Jeg er veldig glad når jeg leser at dere er kommet vel frem etter en lang dags mars. Dere må ha en utrolig stå på vilje og "guts" for å gjennomføre de lange og kalde etappene. Nå er jeg spent på hva som kommer på TV.
God vandring videre.
Hilsen til alle og spesielt til Fredrik ( bestemor og Bestefar hilser også )

Anonym sa...

Hei alle pilgrimmer. Det var godt å se dere på tv i dag. Er kjempeimponert over alle sammen ,og gutsen til Ylva og alle de andre "voksne" .Nå er dere snart i mål og ta dere ett velfortjent bad i badeanlegget samt kose dere på Rosenborg kamp. God tur til Nidaros STÅ PÅ !!!
Hilsen til alle og til Anders.
Eyvind Øverby

sol sa...

Hei Tøffingene!
Så stilig med NRK opptreden og flott reklame for "norsk ungsom"
Gitt om vi er stolte??
Ylva!Det er nok ikke bare din drøm som har gått i oppfyllelse ser det ut til.TAKK for innsats så langt.Vi er så takknemlige for denne turen ble noe av takket være deg og alle som kunne stille opp og alle som har bidratt på en eller annen måte.
GOD TUR VIDERE.Sees snart!
Klem kate

Anonym sa...

Interessen for denne bloggen stiger. Mange er inne daglig å leser hvordan det går med dere på veien til Trondheim. Dere fortjener all støtte. Kan dere legge ut pilgrimsruten deres i beskrivelsen til bloggen deres(feltet oppe til høyre)?. Mange spør etter den..og den er helt imponerende. Vis vandringsruten deres til de som ikke kjenner til den!

Ylva. Jeg er stum av beundring. Ære til alle som deltar og ære til damen bak det hele - deg. Uten deg hadde aldri dette blitt noe av. Du hadde en drøm og du tvilte aldri. Takk for at det var våre barn som fikk gleden av å bli med på denne utrolige reisen sammen med deg.

Til alle voksne og barn som er på vandring. Dere er så tøffe og flinke, selv om noen nok begynner å bli slitne. Stå på, ta vare på hverandre, hold humøret oppe. Nå nærmer dere dere målet på denne utrolige turen.

Dette greier dere - dere "de utrolige"!!

Klem fra meg, og sikkert fra flere - som er rørt til langt inn i hjertet over innsats til dere alle sammen i disse dager.

Anonym sa...

Hei til dere på tur. Har hatt litt problemer med å oppdatere meg på turen deres fra Kina men har nå kommet til København og fått lest alle innlegg og kommentarer på bloggen. Høres ut som en fantastisk tur der dere har opplevd det fjellet kan gi dere av vær og uvær og mye annet. Stå på videre store og små. Klem til Ingvild og Elny