lørdag 15. september 2007

Telefon rapport fra Rennebufjellet.

Vi våknet idag til dårlig vær med piskende regn og vind. Etter frokost og pakking hadde vi ett langt ledermøte, hvor vi valgte å dele gruppen i 2. 15 barn og 4 voksne gikk over fjellet, mens den andre gruppen på 17 barn og 3 voksne gikk pilegrimsleden nede i dalen. Det var +1 grader celsius da vi startet. Vi vet ikke temperaturen på fjellet, men snøen lå på bakken. Vi har hatt all slags vær over fjellet fra strålende sol til snø som kom vannrett. 6 stykker har kjørt følgebil i hele dag fordi de var syke. Dalgruppa er fremme på gården, mens fjellgruppa i skrivende stund har 3 kilometer igjen.

Aslak var kald og våt på bena, men har holdt humøret oppe hos seg selv og sine medvandrere.
Fjellgruppa gleder seg til å komme frem til ferdig middag ca kl 1930.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei fra Horten.
Jeg følger med dere nesten daglig, moro å lese og se bilder fra ferden. Aslak er en mann man kan stole på i all slags vær :-)
Håper fjellgruppa også nå har spist middag og ganske så fortjent hviler mellom etappene. Hilsen fra Lilla Kristina (bekjent av Aslak E.S.)

karina sa...

Hei alle store og små

Morro å følge med dere på bloggen.
Snakker med mange,de synes dere er utrolig flinke. Håper fjell vandrerene ikke har hatt en altfor strabiøs dag. Stolte av dere. God natt og sov godt alle sammen. (en liten klem til Aleksander fra muttern)

sol sa...

Hei Vandrere.
Håper dere nå er blitt varme på bena og kan le og kose dere med at Aslak har greid brasene atter en gang...Hurra for deg!
Og håper at dere andre også tar humoren i bruk når det røyner på som værst.
Lykke til på ferden videre.
Klem og voffehilsen oss i Skolegata

Anonym sa...

Heihei brutt!
Typisk deg å være positiv hele veien:) Håper du har det fint og gleder meg til å se deg igjen, samtidig som det er litt deilig å ha deg borte hjemmefra;) Mamma har funnet ut at det eneste positive med at du er borte er at vi kan spise fisk til middag hver dag:P Ha en fin tur videre, og jeg følger med dere:)
Hilsen Storebror Torjus:)