lørdag 22. september 2007

Pirbadet svarte til forventningene.

Stemningen er stor og dagen har vært flott i Trondheim. Etter omvisning i Nidarosdomen fikk elevene se seg om i byen på egen hånd, etter to timer var alle presis på plass. Folk i Trondheim har hørt om dem, et sted var det noen som sa "å, er det dere...! vi har ventet på at dere skulle komme forbi her"

I Pirbadet har de svømt i bølger, og stupt fra store høyder, det svarte absulutt til forventningene. I 4-5timer var de der, og i kveld var det ingen som bad om å få dusje kunne Ylva fortelle.

I morgen skal de på Vitensenteret i Trondheim, her kan dere gå inn på linken for å se hva de kan by på. Vitensenteret i Trondheim

Følgebilene skal pakkes og så kommer det som mage har gledet seg til og hatt som ekstra mål:

Fotballkamp på Lerkendal: Rosenborg - Sandefjord

Anne-Cathrine

5 kommentarer:

sol sa...

Kjære alle dere Folkens!
Turen snar t ved en dende,og vil bare TAKKE alle som har vært med og gjordt denne bloggen til et spennende følge for oss her hjemme og at vandrerne har et kontaktpunkt midt i alle strabasene de har opplevd.Vi er umåtelig glade for innsatsen både her og der og YLVA:TAKK igjen du vet hva du har stelt i stand.Du får bare tåle litt skryt !!
Og vi andre og litt flere som trodde på prosjektet HURRA alt har gått bra med podene våre.Dere andre "!Skeptikere" får hylle med så godt dere kan for her er vi alle like mye verd!HEldigvis.Lillås skole er til å være kjempestolte av.
Beste hilsen fra en som gleder seg VELDIG til få sin varme lille jente hjem igjen.14 dager er vel mye for en hønemor........hmmm
Sees i morra.
klem Kate

sol sa...

Anne-Cath:!
TAkk for innsats og prat på teleforn.Du og T har vært uvurderlige.HEldige som har dere når noe skal stelles i stand.
Snart MAndag og møtested er heldigvis Lillås igjen.
klem

Anonym sa...

Pirbadet var en fin opplevelse for mange tror jeg. Har nå vært inne på nettsidene til Vitensenteret. Det ser ut til at ungene får en opplevelsesrik dag også i dag. Etterpå er det fotballkampen som venter...Heia bortelaget! Stå på Sandefjord!

Kampen går på TV2 Sebra klokken 18.00 har jeg fått vite. Kanskje vi får øye på noen kjente pilgrimer blant publikummet?

Hilsen en som gleder seg til en klem fra sin pilgrimshelt i morgen kveld.

sol sa...

Hei dere!
Tenkte på det at jeg håper dere tar så mange bilder dere kan og skriver masse ned av h va dere husker fra dagene på turen.Kanskje vi kan få laget en egen bok om vandringen og hva dere har lært og fått med dere fra 14 dager i "villmarken" ?Spent på hvor mye vi kan samle av info fra alle 38 og kanskje litt fra dere voksne?Noen som har erfaring med slikt?som kan hjelpe?
Bare en tanke,og kanskje Ylva allerede har tenkt seg hvordan dette skal gjøres eller?
Klem KAte som gleder seg til høre ALT om opplevelsene...

lise sa...

kjære pilgrimsvandrere. Vi føyer oss inn i rekken av stolte gratulanter - og ikke minst takknemlige foreldre, tusen takk Ylva og dere andre voksne som har tatt ungene våre med på denne helt spesielle og fantastiske turen.

Jeg har fått høre på telefonen at vi fremover må regne med å gå veldig lange turer hver helg - dette har visst gitt mersmak:-)

Vi gleeeder oss til å se dere alle i morgen.

Hilsen Rafiq og Lise