mandag 24. september 2007

Nå er det ikke lenge før vi har dem her...

Bussen er i rute mot Oslo. Følgebilene ligger muligens litt foran og er antagelig ved Lillås ca 19.30, så da er det mulig å komme for å starte tømming av disse.

De supre kokkene på turen kjører jo følgebil, så det har blitt litt dårlig med middagen i dag. Bussen fra Trondheim har hatt stopp et par ganger, så noen fikk fylt på med ei pølse i halv fire tida, men det kan nok være lurt å ha litt middag eller kveldsmat klar når de kommer hjem.

Anne-Cathrine

2 kommentarer:

Anonym sa...

En stor takk til Ylva og alle dere andre som har bidratt til at denne turen ble mulig . Jeg var en av skeptikerne .Takk for at dere tok iniativ til denne bloggen, den har vært god å ha når angsten for fjelloverganger og dårlig vær kom snikende . Da var det godt å lese at dere var kommet vel fram. Ungene har fått en utfordring både psykisk og fysisk, en god balast å ta med videre i livet. Jeg gleder meg nå til å ta i mot vandrerne og spesielt Fredrik

vibecke

sol sa...

HIPP HIPP !!!!!
NÅ ER DE HJEMME!
Gjett om det er ei jente som er glad og varm og tørr!?Godklemmene unnagjordt og LEo gullgutten på 5 måneder slikket og slikket og slikket jenta si som gjensynsglede av de aller største for en hund som har vært uten følgesvennen sin i 14 dager!
Nå er det å ta fatt på historie på historie fra turen og vi gleder oss!
TUSEN TAKK alle sammen og vel møtt på skolen i morra!
Snakkes!
Mange hilsner for glade og takknemlige for alt gått bra:KAte Og Kjell og gjengen